NA OVIM IZBORIMA ODLUČUJETE O BUDUĆNOSTI SVOJE DECE! Snažna poruka predsednika Vučića iz Vranja

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 20:39

"NA OVIM IZBORIMA ODLUČUJETE O BUDUĆNOSTI SVOJE DECE!" Snažna poruka predsednika Vučića iz Vranja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se obratio na predizbornom skupu SNS u Vranju, dotakao se i predstojećih izbora.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se Vranjancima na predizbornom skupu liste Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane.

- 17. decembra se odlučuje o važnim stvarima. Ne znam da li je to laka odluka, kao što neki ljudi govore, kao što je Miloš rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << malopre. Svakako to je to važna odluka, kojom vi birate svoju budućnost, budućnost svoje dece, svojih roditelja. Kada se donose takve odluke, ne donose se jer vam se dopalo što je neko viknuo nešto, glasno govorio ili održao dobar govor. Donosite odluku na osnovu dela. Kao kada morate da zamislite kome biste ostavili svoje dete na čuvanje. Onome ko je glasniji, ili onom odgovornijem koji će da brine. Siguran sam da je ovo drugo. - istakao je Vučić
Pogledaj vesti o: Izbori,   Vranje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.