NAGLO PROMENIO SMER KA SEVERNOJ ITALIJI: Drama na nebu iznad Hrvatske, avion leteo za Ohrid, a onda je krenulo po zlu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2023, 18:52

NAGLO PROMENIO SMER KA SEVERNOJ ITALIJI: Drama na nebu iznad Hrvatske, avion leteo za Ohrid, a onda je krenulo po zlu (FOTO)

Pilot je ovu promenu označio hitnom, ali razlog još nije poznat.

Avion Vizera koji je letio na relaciji Dortmund - Ohrid naglo je promenio pravac iznad Hrvatske, objavio je Flightradar24 na Tviteru.

Avion je, navodi se, leteo pravolinijski da bi negde na granici Hrvatske i BiH naglo promenio smer ka severnoj Italiji.

Wizzair flight #W67778 from Dortmund to Ohrid is diverting to Venice with squawk 7700 (emergency). Reason is currently unknown.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />https://t.co/GXKcYN517A pic.twitter.com/KT6bjgCLtU

— Flightradar24 (@flightradar24) March 2, 2023

Pilot je ovu promenu označio hitnom, ali razlog još nije poznat, piše Flightradar24, portal koji u realnom vremenu prikazuje vazdušni saobraćaj u celom svetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.