Izvor: RTS, 07.Jul.2022, 18:05

Početak braka na točkovima

U Sefkerinu kod Opova održano je nesvakidašnje venčanje koje će i mladencima i gostima ostati u dugom sećanju, jer je vozač gradskog autobusa na radnom mestu pronašao buduću suprugu,a autobus će biti i simbol njihovog budućeg zajedničkog života.
Ovaj gradski autobus stao je na stanicu u Sefkerinu, ne da bi primio redovne putnike, već Gorana i Jovanu koji su odlučili da na točkovima započnu zajednički život. Oni su pred matičarem rekli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sudbonosno „da" i autobus u kojem su se mladenci upoznali bio je pun veselih gostiju kojima nije smetala gužva, jer su ih umesto vozača i konduktera dočekali muzičari.

"Ja sam vozio autobus do Opova,a ona je bila putnik i vraćali smo se zajedno često i tako smo se i upoznali", kaže mladoženja Goran Stanivuk.
„Uvek je vozio treću smenu, isti polazak u isto vreme u 3,20 smo se i nalazili", dodaje Jovana Vojka-Stanivuk
Jovana je u autobusu bacila i bidermajer ,a buduća mlada koja ga uhvatila ima sad veliki izazov, jer svoje venčanje treba da napravi na još neobičnijem mestu.
Ovaj autobus bez voznog reda krenuo je svojim putem uz želju svih gostiju da mladenci ostvare svoje snove i da stignu do željene stanice bez većih problema i kašnjenja.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.