Podrška za 10 poljoprivrednica iz opštine Prijepolje

Izvor: SandzakPress.net, 14.Dec.2019, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška za 10 poljoprivrednica iz opštine Prijepolje

Pravo učešća u programu za dodelu bespovratnih sredstava imale su žene, nosioci registrovanog poljoprivrednog gazdinstva, starosti do 45 godina sa mestom prebivališta i proizvodnjom na teritoriji opštine Prijepolje. Deset prvorangiranih žena dobilo je podršku za nabavku motokultivatora, samohodnih kosačica, plastenika, kao i priplodnih grla… Osnovni kriterijumi za odabir korisnica bile su godine starosti, broj dece do 15 godina i prosečna primanja po članu domaćinstva u prethodna tri >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << meseca. Ukupna raspoloživa sredstva iznosila su dva miliona dinara, a maksimalan iznos podsticaja po korisnici do 200.000 dinara. Podsticaji su dodeljeni u okviru programa podrške sprovođenju mera populacione politike u Republici Srbiji uz podršku Kabineta ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku.  

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Deljeni ugovori za podršku poljoprivrednicima iz grdeličkog kraja

Izvor: JUGpress.com, 14.Dec.2019

LESKOVAC..U Grdelici su podeljena podsticajna sredstava poljoprivrednim proizvođačima tog kraja. Ugovore je uručio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, a 77 poljoprivrednika je dobilo sredstva u ukupnoj vrednosti od 2,7 miliona dinara...„Značaj poljoprivrednog sektora i njegovog daljeg razvoja,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.