Pucnjava na ilegalnoj žurci u Kaliforniji, šestoro ranjeno

Izvor: B92, 13.Apr.2020, 12:30

Pucnjava na ilegalnoj žurci u Kaliforniji, šestoro ranjeno

Šestoro ljudi ranjeno je u pucnjavi tokom kućne žurke u Kaliforniji, koja je održana uprkos naredbi da građani ne napuštaju svoje domove, preneo je BBC.

Pucnjava se dogodila u petak uveče u stambenom kompleksu u gradu Bejkersfild, saopšteno je iz kancelarije lokalnog šerifa. U pucnjavi je lakše ranjeno šest osoba - četiri žene, jedan muškarac i jedna devojčica, koji su medicinski zbrinuti i van životne opasnosti su.

Osoba koja je u kolima pobegla s mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zločina smatra se osumnjičenom, ali niko još nije uhapšen. Iz kancelarije šerifa javljaju da je istraga još u toku.

Odredbom guvernera Gavina Njusoma građani Kalifornije mogu da napuste svoje domove samo kako bi kupili osnovne životne namirnice i lekove, prošetali psa ili vežbali. U ovoj državi zatvoreni su svi poslovni objekti osim prehrambenih prodavnica, apoteka i benzinskih pumpi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.