Putin objašnjava, ali ne vredi: Ovako, gospodine predsedniče VIDEO

Izvor: B92, 29.Sep.2023, 11:34

Putin objašnjava, ali ne vredi: "Ovako, gospodine predsedniče" VIDEO

Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se u Kremlju sa predsednikom Južnog Sudana Salvom Кirom, koji boravi u zvaničnoj poseti Moskvi.

Кir je u Кremlj stigao sa crnim šeširom širokog oboda i štapom, a kamere su zabeležile kako nikako nije uspeo da namesti slušalicu za prevod pre nego što su novinari počeli da postavljaju pitanja.

Ovako, gospodine predsedniče, rekao je Putin gostu i pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mu kako se namešta slušalica.

Kiru je, međutim, slušalica potom pala na pod.

Putin je i dalje gestikulirao i pokušao da mu pomogne, međutim, nije mu pošlo za rukom, a onda je pozvao članove protokola da pomognu lideru Južnog Sudana.

Putin je, inače, tokom razgovora podsetio gosta da je već bio u Rusiji 2019. godine na prvom samitu Rusija–Afrika u Sočiju i da je takođe predstavljao Južni Sudan u Sankt Peterburgu na drugom samitu Rusija–Afrika koji je održan prošlog leta.

Moj dolazak je prvi korak na dugom putu našeg zajedničkog rada u budućnosti.

Radićemo zajedno sa Ruskom Federacijom. Zato sam i došao, odgovorio je predsednik Južnog Sudana.

Salva Kir je krajem prošle godine pred kamerama doživeo veliku neprijatnost kad se uneredio tokom otvaranja novog puta u Južnom Sudanu.

Pretpostavlja se da je predsedniku tokom ceremonije popustila bešika pa su njegove pantalone postale mokre dok je izvođena nacionalna himna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.