Rada Manojlović: Moj raskid se pretvorio u indijsku seriju

Izvor: Večernje novosti, 22.Jan.2013, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović: Moj raskid se pretvorio u indijsku seriju

Folk pevačica Rada Manojlović je u emisiji „Narod pita“ prvi put pričala o njenom raskidu sa Milanom Stankovićem. Rada je orvoreno rekla da nema dečka i da je razlog za raskid bio isključivo zbog privatnih stvari. Ona je ovom prilikom rekla da joj je Momir Gajić, sa kojom je povezuju poslednjih dana, samo prijatelj. Prvih sat vremena Rada je samo pevala i izgledalo je kao da neće reći baš ništa. Međutim, seriju pitanja o raskidu sa Milanom Stankovićem otvorio je Saša >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Popović. - Moj raskid sa Milanom prelazi u indijsku seriju – rekla je Rada. - Istina je da sam slobodna devojka. Moja veza je završena a razlog raskida je privatna stvar. Nemam dečka, mislim da je rano da se sada uleće u novu vezu. Kada je Rada javno priznala da je opet slobodna devojka u studiju je nastao muk. - Što ste se ućutali? Inače, mene ni tata nije pitao ovoliko stvari... ko mi se sviđa, s kim sam u vezi. A što se tiče momka s kojim me povezuju, ja izgleda ne smem ni sa kim da se sprijateljim jer me odmah s njim dovode u vezu i sa kim god da sam na slici on je sada moj potencijalni dečko. Ja nisam ni sa kim ko je u braku i nema potrebe za daljim spekulisanjem o mom životu- rekla je Rada.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Rada Manojlović: Moj raskid se pretvorio u indijsku seriju

Izvor: Poznati.info, 23.Jan.2013, 05:11

Folk pevačica je u emisiji „Narod pita“ prvi put pričala o njenom raskidu sa Milanom Stankovićem. Rada je otvoreno rekla da joj je Momir Gajić prijatelj..Folk pevačica Rada Manojlović je u emisiji „Narod pita“ prvi put pričala o njenom raskidu sa Milanom Stankovićem. Rada je orvoreno...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.