Ranko Žeravica: Valjda se Sale neće svađati s igračima!

Izvor: Kurir, 01.Dec.2013, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranko Žeravica: Valjda se Sale neće svađati s igračima!

On kaže da je Đorđević odlično rešenje za selektora Srbije

Pravi Dudin naslednik.

Iskusni košarkaški stručnjak Ranko Žeravica izjavio je za Kurir da veruje kako bi Aleksandar Đorđević mogao da bude pravo rešenje za mesto selektora košarkaške reprezentacije Srbije ako se ne bude svađao s igračima!

- Verujem da je to prava pozicija za njega. Nadam se da se neće svađati s igračima i da će angažovati sve raspoložive snage, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a mi dobrih igrača imamo zaista puno - rekao je Žeravica za Kurir.

Legendarni srpski trener je dodao da je već ranije pokušavao da sugeriše Đorđeviću da preuzme kormilo košarkaške reprezentacije Srbije jer veruje da je ovaj bivši košarkaš u igračkoj karijeri stekao sve karakteristike koje odlikuju pravog vođu.

- Odavno sam nagovarao Sašu da se prihvati tog posla i iz više razloga verujem da sam u pravu. Ima bogato internacionalno iskustvo kao igrač, bio je plejmejker, što znači da je bio vođa i lider, što je odlika zahvaljujući kojoj verujem da može uspešno da vodi i našu reprezentaciju - zaključio je Žeravica.

(A. V.)

Kapiten

KRSTIĆ: VEOMA GA POŠTUJEM

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije i igrač CSKA Nenad Krstić izjavio je da veruje da će Aleksandar Đorđević dobro voditi našu nacionalnu selekciju.

- Još ne znam da li je to zvanično, ali imam veliko poštovanje prema Saši kao bivšem igraču i kao treneru. On je veoma ambiciozan i želi da pravi dobre rezultate. Kad se pogleda iz svih uglova, verujem da će biti odličan selektor - izjavio je Krstić.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ranko Žeravica: Valjda se Sale neće svađati s igračima!

Izvor: Dzungla.org, 01.Dec.2013

On kaže da je Đorđević odlično rešenje za selektora Srbije OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.