Rio Tinto nema iskustva sa rudnicima litijuma, projekti u Argentini i Srbiji su neuporedivi - zakljucci iz odgovora portalu PRVI PRVI NA SKALI

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 07.Jul.2024, 13:09

Rio Tinto nema iskustva sa rudnicima litijuma, projekti u Argentini i Srbiji su neuporedivi - zakljucci iz odgovora portalu PRVI PRVI NA SKALI

Nakon objavljivanja propag&nog spota Rio Tinta na Instagramu, portal PRVI PRVI NA SKALI se obratio ovoj rudarskoj korporaciji i zatrazio da ukaze na primer u svetu gde je jos otvoren rudnik litijuma na plodnoj i naseljenoj zemlji, kao sto je predvidjeno projektom Jadar u Srbiji.
Odgovori u sluzbi...

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...






Povezane vesti

"Rio Tinto nema iskustva sa rudnicima litijuma": Projekti u Argentini i Srbiji neuporedivi

Izvor: Radio 021, 08.Jul.2024, 10:16

Kompanija Rio Tinto nema iskustva sa rudnicima litijuma, a projekti u Argentini i Srbiji su neuporedivi, objavio je kragujevački portal Prvi Prvi Na Skali (PPNS).

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PrviPrviNaSkali.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PrviPrviNaSkali.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.