SRPSKI GRAD NA UDARU OLUJE: Ogromna količina kiše se sručila na ulice - sve paralisano (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 19:40

SRPSKI GRAD NA UDARU OLUJE: Ogromna količina kiše se sručila na ulice - sve paralisano (VIDEO)

Snažno nevreme praćeno gradom i jakim vetrom, pogodilo je danas Suboticu

Kako se vidi na snimku koji kruži društvenim mrežama, automobili na putu stoje, čekajući da prođe najveći udar nevremena.

Kasnije posle podne lokalni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se širom Srbije. Biće uslova za grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i vrlo obilnim pljuskovima.

U veoma kratkom vremenskom intervalu očekuje se da padne preko 30-40 milimetara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kiše po kvadratnom metru, lokalno i više, pri čemu bi došlo do poplava i bujica kod manjih tokova ili zbog nemogućnosti da odvodni sistemi prihvate veću količinu atmosferske vode.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Jaki pljuskovi i padavine biće snažnog, ali veoma lokalnog karaktera, tako da će se i njihova količina veoma razlikovati i to na maloj udaljenosti.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NE VIDI SE PRST PRED OKOM! Jako nevreme pogodilo Suboticu, kiša i grad PARALISALI saobraćaj (VIDEO)

Izvor: Blic, 09.Jun.2023

Jako nevreme se i danas obrušilo na Vojvodinu, pa je ovog puta na udaru snažnog grada i pljuska bila Subotica.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.