Silente rasprodali zagrebački stadion Šalata, u oktobru stižu u Novi Sad i Beograd

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2024, 16:37

Silente rasprodali zagrebački stadion Šalata, u oktobru stižu u Novi Sad i Beograd

Regionalna senzacija Silente proteklog vikenda je rasprodatim koncertom na zagrebačkom stadionu Šalata krunisala dosadašnju karijeru. Pred skoro 5.000 najvećih fanova dubrovački sastav održao je svoj do sada najveći samostalni koncert, a u okviru velike regionalne turneje benda, Silente će nastupiti u četvrtak, 10. oktobra, u SKCNS Fabrika u Novom Sadu, i u petak, 11. oktobra, u Domu omladine Beograda.
Spektakuarni koncert na otvorenom još jednom je potvrdio da je Silente bend oko kog ni dan danas hype ne jenjava, a nastupom na Šalati uz posebnu produkciju zaokružili su priču o deceniji karijere benda.
Od samog početka i pesme “Morski ljudi” Ivana, Lara, Tibor, Sančo i Ivuša pozvali su u svoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.