Vučević u Skupštini: Srbija daleko jača nego ranije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2024, 04:46

Vučević u Skupštini: Srbija daleko jača nego ranije

Poslanici Skupštine Srbije završili su večeras rad, a raspravu o ukupno 60 tačaka dnevnog reda, među kojima je i Deklaracija, koja je usvojena na Svesrpskom saboru 8. juna u Beogradu, nastaviće u ponedeljak u 10.00 časova.
U parlamentu su danas od 16.00 do 19.00 časova premijer Miloš Vučević i ministri odgovarali na poslanička pitanja.
Prethodno su raspravljali o Deklaraciji, ali i o drugim temama, među kojima se najviše govorilo o iskopovanju litijuma.
Na dnevnom redu vanrednog zasedanja koje je počelo u utorak su i sporazumi koji se tiču potvrđivanja zajmova, a jedan od njih se odnosi na kredit kod banke Poštanska štedionica za izgradnju nacionalnog stadiona i pristupnih saobraćajnica...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Treći dan sednice Skupštine: I danas o Dekalraciji, zaduživanju, a verovatno i o litijumu

Izvor: Radio 021, 25.Jul.2024

Skupština Srbije nastavlja danas rad raspravom o Deklaraciji o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničke budućnosti srpskog naroda koja je proglašena 8. juna na Svesrpskom saboru.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.