Šta rekoste, oni su jači pol?!

Izvor: Mondo, 19.Sep.2014, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta rekoste, oni su "jači" pol?!

Veliki broj žena depilira intimnu regiju, ali kako bi muškarci reagovali kada bi njihovi intimni delovi tela bili izloženi toplom vosku? Pogledajte.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

 Sigurno ste nekad čuli od momaka u svojoj blizini da prokomentarišu kako je čupanje obrva užasno bolno i kako oni to “nikada ne bi mogli da rade”. Ako im je čupanje obrva tako bolno, zamislite kako su reagovali na depilaciju prepona!

U videu koji je snimio Buzz Feed, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << grupa momaka odlučila je da legne pod topao vosak, prvi put u svom životu. Pre depilacije, vrlo su optimistično komentarisali kako “to ne može biti toliko strašno, s obzirom na to da se žene stalno depiliraju”.

Kada je depilacija počela, momci su bili vidno nervozni, a onda su počeli i elektrošokovi, kako je jedan od momaka nazvao ovaj način uklanjanja dlačica. Na kraju, jedan od momaka rekao je kako svi muškarci treba barem jednom da depiliraju intimnu regiju i to “ne da bi bili seksepilniji, već da bi razumeli kroz šta devojke prolaze zbog toga”.

Pogledajte kako su pripadnici "jačeg" pola preživeli depilaciju intimnog dela tela.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.