UBIJEN IRANSKI BRIGANDNI GENERAL Stradao sa Hasanom Nasralahom u izraelskom napadu, oglasio se Hezbolah: SVETI RAT SE NASTAVLJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2024, 16:11

UBIJEN IRANSKI BRIGANDNI GENERAL Stradao sa Hasanom Nasralahom u izraelskom napadu, oglasio se Hezbolah: "SVETI RAT SE NASTAVLJA"

Libanska grupa Hezbolah potvrdila je u subotu da je njen vođa i jedan od njenih osnivača, Hasan Nasralah, ubijen u izraelskom vazdušnom napadu u Bejrutu prethodnog dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Hezbolah potvrdio da je njihov vođa Hasan Nasralah ubijen u izraelskom napadu

Izvor: VOA, 28.Sep.2024, 16:22

BEIRUT — Libanski Hezbolah potvrdio je u subotu da je vođa i jedan od njenih osnivača Hasan Nasralah ubijen u izraelskom vazdušnom napadu u Bejrutu u petak. U saopštenju se navodi da se Nasralah pridružio svojim šehidima. Hezbolah je obećao da će nastaviti sveti rat protiv neprijatelja i...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.