USKORO PRIMIRJE IZRAELA I PALESTINA? SB UN usvojio američku rezoluciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2024, 22:41

USKORO PRIMIRJE IZRAELA I PALESTINA? SB UN usvojio američku rezoluciju

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija usvojio je američku rezoluciju koja podržava najnoviji izraelski predlog o prekidu vatre i oslobađanju talaca, kao i poziva palestinskom Hamasu da prihvati ponudu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savet bezbednosti UN usvojio rezoluciju o prekidu vatre u Gazi

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jun.2024

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija usvojio je u večeras prvu rezoluciju kojom se podržava plan o prekidu vatre i koji za krajnji cilj ima okončanje osmomesečnog rata između Izraela i Hamasa u Gazi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

USVOJENA REZOLUCIJA O PRIMIRJU NA BLISKOM ISTOKU Rusija uzdržana, ostale članice Saveta glasale "za"

Izvor: Blic, 10.Jun.2024

Savet bezbednosti UN usvojio je rezoluciju koju su sačinile SAD u kojoj je podržava predlog predsednika Džo Bajdena o prekidu vatre između Izraela i palestinskih militanata Hamasa u Pojasu Gaze.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.