Uglavnom sunčano i relativno toplo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2011, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uglavnom sunčano i relativno toplo

NOVI SAD -

U Srbiji sunčano i dalje relativno toplo. Posle podne i uveče, uz više promenljive oblačnosti ponegde je, uglavnom u planinskim predelima, moguća kratkotrajna kiša ili pljusak.

Vetar će biti slab i umeren, u Banatu, Podunavlju i Pomoravlju povremeno i jak, jugoistočni, sa udarima u južnom Banatu do 20 metara u sekundi. Jutarnja temperatura od 6 do 13, na istoku i jugoistoku od 3 do 5, a najviša dnevna od 18 do 23 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zavod.

U Beogradu sunčano i dalje relativno toplo. Vetar umeren, povremeno i jak, jugoistocni. Jutarnja temperatura oko 12, najviša dnevna oko 22 stepena.

Izgledi vremena za Srbiju u narednih sedam dana - do 2.maja:

U većini mesta pretežno sunčano. Samo se u južnim i planinskim predelima do četvrtka očekuje više oblačnosti sa uslovima da ponegde bude kiše ili kratkotrajnog pljuska.

U utorak će još u košavskom području biti vetrovito sa pojačanim jugoistočnim vetrom. Temperatura tokom čitavog perioda u granicama proseka za ovo doba godine.

Više o vremenu možete da saznate ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.