VUČIĆ O SMRTI NAVALJNOG: To je još jedna iskra u zagorelu vatru

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 11:34

VUČIĆ O SMRTI NAVALJNOG: To je još jedna iskra u zagorelu vatru

Predsednik se oglasio o smrti rusko opozicinara.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je gostujući na TV Prva govorio je o Minhenskoj konferenciji o bezbednosti na kojoj je glavna tema bila smrt Navaljnog.

- To je još jedna iskra u razgorelu vatru. Ono što sam mogao da vidim u Minhenu, sve manje se slušaju argumenti, a sve više previranja oko toga kako da se pobedi neprijatelj, ne stvarnih analiza onoga što se u svetu događa ili nekog dugoročnijeg pogleda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u budućnost koji bi trebalo da donese nešto svetu a uvek je to dobro kada ste prisutni to je jedna od najvažnijih samita i konferencije nekada je Davos bio ekonomski deo i on se polako pretvara pola ekonomske, a pola sigurnosni bezbednosni forum, a Minhen je apsolutno geopolitički strateški samit - rekao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.