VUČIĆ PRIMIO U OPROŠTAJNU POSETU AMBASADORKU UK: Zajedno smo pratili ostvarivanje jedne velike vizije i veličanstvenog projekta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2023, 16:48

VUČIĆ PRIMIO U OPROŠTAJNU POSETU AMBASADORKU UK: Zajedno smo pratili ostvarivanje jedne velike vizije i veličanstvenog projekta (FOTO)

Oproštajna poseta ambasadorke Ujedinjenog Kraljevstva.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadorku Ujedinjenog Kraljevstva u Srbiji Šan Makleod.

- Zahvalio sam ambasadorki Makleod na angažovanju tokom mandata, a posebno na tome što smo zajedno pratili ostvarivanje jedne velike vizije i veličanstvenog projekta kakav je Moravski koridor, prvi auto-put u Evropi koji je finansirala britanska agencija UK Export Finance >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i koji ostaje važan simbol partnerstva i saradnje između naše dve zemlje.

- Poželeo sam ambasadorki mnogo uspeha u budućem radu, zahvalivši joj još jednom na tome što je svojim diplomatskim iskustvom i zalaganjem doprinela jačanju odnosa Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva . napisao je predsednik na Instagramu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Predsednik Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadorku UK: Pokrenuto nekoliko zajedničkih projekata

Izvor: 24sedam.rs, 07.Jun.2023, 04:41

Ambasadorka Makleod je zahvalila na podršci koju je dobijala tokom rada u Beogradu

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.