Velika zaplena droge u centru Beograda: Uhapšen osumnjičeni FOTO

Izvor: B92, 27.Sep.2023, 19:54

Velika zaplena droge u centru Beograda: Uhapšen osumnjičeni FOTO

Policija je uhapsila U. M. (1989) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljane u promet opojnih droga.

U stanu na Vračaru u kome boravi policija je pronašla više od šest kilograma opojne droge.

U stanu je zatečen dvadesettrogodišnji muškarac kod koga je pronađen paketić sa materijom za koju se sumnja da je marihuana, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćeno držanje opojne droge. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Pretresom stana koji koristi osumnjičeni U. M. pronađeno je više paketa sa materijama za koje se sumnja da su - 4,8 kilograma spid, 500 grama hašiš, 550 grama marihuana i 500 grama ekstazi tablete.

Takođe, u stanu je pronađeno i oko 3.600 evra i oko 800 dolara, sedam mobilnih telefona, kao i dve vagice za precizno merenje.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden u nadležno tužilaštvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.