Veliko Gradište: Pritvor za muža koji je pretukao ženu

Izvor: Kurir, 13.Maj.2013, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko Gradište: Pritvor za muža koji je pretukao ženu

Boban G. je osumnjičen da je 10. maja u porodičnoj kući u Velikom Gradištu pod dejstvom alkohola, vređao, a zatim pretukao suprugu S.J.

POŽAREVAC - Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Bobana G. (44) iz Velikog Gradišta, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

On je osumnjičen da je 10. maja u svojoj porodičnoj kući u Velikom Gradištu pod dejstvom alkohola, vređao, a zatim pretukao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svoju suprugu S.J., nanevši joj povrede u vidu krvnih podliva i oguljotina po licu.

Dežurni lekar Doma zdravlja u Velikom Gradištu povređenoj je konstatovao lake telesne povrede. Njihova maloletna ćerka koja je prisustvovala događaju nije zadobila povrede telesne prirode.

Osumnjičenog Bobana G. policija je, uz krivičnu prijavu, predala istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.