Vučić: Žandarm Miloš Jevremović biće odlikovan čim izađe iz bolnice; Bez milosti prema terorizmu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2024, 17:29

Vučić: Žandarm Miloš Jevremović biće odlikovan čim izađe iz bolnice; Bez milosti prema terorizmu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas u Urgentnom centru povređenog pripadnika Žandarmerije Miloša Jevremović koji je zadobio teške povrede prilikom obavljanja službene dužnosti ispred ambasade Izraela i najavio da će biti odlikovan, jer je na ozbiljan i odgovoran način reagovao i likvidirao teroristu.
Vučić je novinarima rekao da je Jevremović svestan, da je operacija uspešno prošla i da je u veoma dobrom stanju.
Vučić je istakao i da je Jevremović iako sa strelom u vratu reagovao vešto i ozbiljno i likvidirao teroristu. Predsednik je naveo da se traga za još jednim licem koje se rukovodi istim principom kao Salahudin Žujović, i rekao da su oni bili praćeni.
Bilo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić o napadu na žandarma: Biće odlikovan čim izađe iz bolnice, ulovićemo sve teroriste

Izvor: Danas, 29.Jun.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je uspešno završena operacija ranjenog žandarma Miloša Jevremovića i da će on biti odlikovan kad izađe iz bolnice, dodao je i da je u toku akcija hapšenja terorista koji su već neko vreme praćeni.

Nastavak na Danas...

PRVE FOTOGRAFIJE RANJENOG ŽANDARMA Vučić ga posetio nakon operacije: "Čim izađe iz bolnice biće odlikovan" (FOTO)

Izvor: Blic, 29.Jun.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas povređenog pripadnika Žandarmerije Miloš Jevremović (34), koji je nakon ranjavanja samostrelom, operisan i nalazi se u stabilnom stanju.

Nastavak na Blic...

Vučić: Žandarm će biti odlikovan kada se oporavi

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jun.2024

Povređeni žandarm Miloš Jevremović (34) uspešno je operisan pošto ga je napadač samostrelom pogodio u vrat ispred Ambasade Izraela u Beogradu. Vučić je posle obilaska policajca u Urgentnom centru rekao da je on svestan i da se ne očekuju ozbiljnije komplikacije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.