Vučić ponudio pomoć Grčkoj

Izvor: Mondo, 24.Jul.2018, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić ponudio pomoć Grčkoj

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je najdublje saučešće predsedniku i premijeru Grčke, Prokopisu Pavlopulosu i Aleksisu Ciprasu, i ponudio pomoć Srbije u savladavanju vatrene stihije.

Foto: AP Photo/Thanassis Stavrakis

"Primite moje iskreno saučešće povodom žrtava vatrene stihije koja besni u okolini Atine. Duboko nas je potresla tragična sudbina stradalih", navodi se u Vučićevoj poruci.

"Dok nas priroda još jednom podseća >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da nismo dovoljno jaki da se odupremo njenoj sili, grčki vatrogasci i spasioci ulažu nadljudske napore suprotstavljajući joj se. Srbija je spremna da Vam, u okviru svojih mogućnosti, pritekne u pomoć. Molim Vas da izraze mog saosećanja prenesete porodicama žrtava, a povređenima želje za brzi oporavak", naveo je Vučić.



KATASTROFA u Grčkoj: Najmanje 50 mrtvih! FOTO

Grčku su juče zahvatili katastrofalni požari u oblasti oko Atine.

Prema poslednjim informacijama, poginulo je najmanje 50 osoba.

Prve informacije: Nema stradalih Srba kod Atine

Strahuje se da bi broj žrtava, među kojima ima i dece, mogao da bude veći.

Prema informacijama Ambasade Srbije, u požarima u Grčkoj nema povređenih srpskih državljana.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vučić uputio saučešće i ponudio pomoć Grčkoj

Izvor: Blic, 24.Jul.2018

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je izraze najdubljeg saučešća predsedniku i premijeru Grčke, Prokopisu Pavlopulosu i Aleksisu Ciprasu, i ponudio pomoć Srbije u savladavanju vatrene stihije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.