Платформа X се припрема за увођење претплате

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Sep.2023, 08:44

Платформа X се припрема за увођење претплате

Илон Маск је наговестио да се његова мрежа „Икс”, раније позната као „Твитер”, спрема да свим својим корисницима наплати приступ платформи.
Како је рекао, у плану је „мала претплата” како би се одбранили од ботова који су велики проблем.
Маск сматра да би чињеница да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сваки корисник мора да плати приступ мрежи угрозила интересе оних који формирају ботовске групе. Такође, компанијама које се баве ботовањем би рад био онемогућен, с обзиром на то да је тешко пронаћи толико банковних картица за толики број налога, саопштено је из ове компаније.
Države EU više štite proizvođače nego kupce

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Платформа X се припрема за увођење претплате се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.