Željana Ristić osma na Svetskoj rang listi parastonoteniserki

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2024, 16:30

Željana Ristić osma na Svetskoj rang listi parastonoteniserki

Nakon uspešnog nastupa na proteklom Svetskom kupu u Ostravi, naša parastonoteniserka Željana Ristić (K:1) na najnovijoj Svetskoj rang listi ostvarila je plasman na sjajno 8. mesto.
Članica novosadskog „Neosa“ je Na Svetskom kupu u Ostravi ostvarila odličan rezultat osvojivši bronzanu medalju u spojenim kategorijama 1 i 2. Ona je i u dublu sa našim reprezentativcem Sinišom Bradaševićem članom STKOI „Tvrđava“ iz Novog Sada bila druga. Protekle godine na Svetskom kupu u Ostravi bila je treća, a ove godine na prestižnom turniru u Laškom šesta.
Zapaženim nastupima i na Svetskim kupovima u Laškom i Ostravi naša parastonoteniserka skrenula je pažnju na sebe i od nje se već u narednoj godini...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.