Izvor: Domino Magazin, 04.Okt.2024, 09:02

Čarobnjak iz Kremlja u izdanju Booke

Izdavačka kuća Booka u septembru je objavila roman „Čarobnjak iz Kremlja“ Đulijana da Empolija, moćnu knjigu o Rusiji, političkim igrama, intrigama i moći. U svom debitantskom romanu, Da Empoli donosi navodno insajdersku priču o usponu Vladimira Putina od državnog činovnika do jednog od najmoćnijih ljudi na svetu. Glavni protagonista romana je zagonetni Vadim Baranov, poznat […] The post Čarobnjak iz Kremlja u izdanju Booke appeared first on Domino Magazin Srbija.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Novo iz izdavačke kuće Booka: Knjiga koja je zabranjena u Rusiji

Izvor: Danas, 04.Okt.2024, 10:45

Izdavačka kuća Booka u septembru je objavila roman „Čarobnjak iz Kremlja“ Đulijana da Empolija, moćnu knjigu o Rusiji, političkim igrama, intrigama i moći.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.