Izvor: Blic, 08.Sep.2024, 06:50

OVO JE SOFIJA BOŽIĆ, NASTAVNICA PUTINOVE TAJNE DECE Misteriozna Balkanka predaje nemački jezik Ivanu (9) i Vladimiru (5), a posao je dobila preko SUMNJIVE AGENCIJE

Ivan (9) i Vladimir Mlađi (5), sinovi Vladimira Putina koje je navodno dobio sa bivšom olimpijskom šampionkom Alinom Kabajevom, imaju privatne nastavnike za sve predmete koje odaberu njihovi roditelji, pokazalo je istraživanje centra "Dosije". Nastavnici, koji posao dobijaju preko agencije "English Nanny", žive na luksuznom imanju u Valdaju pod strogim pravilima. Među njima je i Sofija Božić, koja je poreklom iz Bosne i Hercegovine, dok je deo života provela u Austriji. Putinovoj deci, prema navodima "Dosijea", predaje nemački jezik.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.