Gašić uputio saučešće porodicama stradalih u saobraćajnoj nesreći kod Ušća

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Sep.2024, 11:52

Gašić uputio saučešće porodicama stradalih u saobraćajnoj nesreći kod Ušća

Ministar odbrane Bratislav Gašić uputio je danas telegrame saučešća porodicama Lazović i Kutlačić čiji su članovi tragično stradali u sudaru putničkog vozila i vozila Vojske Srbije kod mesta Ušće na putu Kraljevo-Raška.
"Ja vam se obraćam, pre svega kao otac i deda, a tek onda kao ministar odbrane. U ovim teškim trenucima primite najiskrenije i najdublje saučešće u moje ime, kao i u ime svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije", naveo je Gašić u telegramu upućenom porodici desetara Danijela Lazovića, pripadnika Druge brigade Kopnene vojske.
Desetar Lazović poginuo je u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći sa svoje troje dece.
"Vaša porodica izgubila je sina i unuke....
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Raška

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NE POSTOJE REČI DA OPIŠEM TUGU" Gašić uputio telegrame saučešća porodicama stradalih u saobraćajnoj nesreći kod Ušća

Izvor: Blic, 22.Sep.2024, 12:01

Ministar odbrane Bratislav Gašić uputio je telegrame saučešća porodicama Lazović i Kutlačić čiji su članovi tragično stradali u sudaru putničkog vozila i vozila Vojske Srbije kod mesta Ušće na putu Kraljevo-Raška.

Nastavak na Blic...

Advokat Lakić nakon oglašavanja Gašića: Da li su čekali odobrenje Vučića?

Izvor: Danas, 22.Sep.2024, 14:04

Advokat Nikola Lakić ocenio je danas, nakon saučešća ministra odbrane Bratislava Gašića porodicama petoro stradalih u saobraćajnoj nesreći koju je izazvalo vojno oklopno vozilo, da je velika sramota to što se nisu oglašavali dok nisu dobili ili odobrenje ili naređenje od Aleksandra Vučića.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.