Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Okt.2024, 12:55

Đedović Handanović: Kritike opozicije o projektu Jadar političke

BEOGRAD – Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović ocenila je danas u Skupštini Srbije gde se raspravlja o predlogu izmena Zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima da su kritike na račun projekta Jadar političke i da opozicija od ovoga pravi politički spektakl. Ona je odgovarajući na kritike ovlašćenog predlagača zakona poslanice Ekološkog ustanka Danijele […]
Vest Đedović Handanović: Kritike opozicije o projektu Jadar političke objavljena je na sajtu Vojvodina uživo....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Đedović Handanović: Ako se Projekat Jadar realizuje plate će višestruko skočiti i otvoriće se na hiljade radnih mesta

Izvor: Danas, 08.Okt.2024, 14:36

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je danas da će, ako se Projekat Jadar realizuje, plate i lokalni budžeti u mestima koja će biti obuhvaćena tim projektom, višestruko skočiti, otvoriće se na hiljade radnih mesta.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.