Gojkovićeva i Juhas: Kontinuitet dobre saradnje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2024, 10:23

Gojkovićeva i Juhas: Kontinuitet dobre saradnje

Predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković i predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas ocenili su prilikom današnjeg susreta da je kontinuitet dosadašnje dobre saradnje dveju institucija nastavljen, sa zajedničkim ciljem da se AP Vojvodina nadalje infrastrukturno, privredno i ekonomski razvija, te da se obezbede još bolji uslovi za život njenih građana.

Kako je na sastanku istaknuto, Pokrajinska vlada i Skupština AP Vojvodine će u partnerstvu nastaviti sa realizacijom zajedničkih aktivnosti, i u skladu sa svojim nadležnostima raditi na rešavanju svih pitanja od značaja za AP Vojvodinu i njene građane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Predsednica Gojković primila predsednika Skupštine AP Vojvodine Balinta Juhasa

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 16.Jul.2024

NOVI SAD – Predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković i predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas ocenili su prilikom današnjeg susreta, da je kontinuitet dosadašnje dobre saradnje dveju institucija nastavljen, sa zajedničkim ciljem da se AP Vojvodina nadalje infrastrukturno, privredno i...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.