Izložba oldtajmera u Distriktu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2024, 23:39

Izložba oldtajmera u Distriktu

U okviru programa Kaleidoskop kulture, organizovana je izložba oldtajmera u Novom Sadu u Distriktu. Oldtajmeri, svedoci prošlih vremena i tehničkih dostignuća, nose sa sobom duh svojih epoha.
Oldtajmeri, ikone prošlih decenija, predstavljaju svedočanstvo istorije automobilske industrije. Njihova retkost i estetska vrednost podstiču entuzijaste širom sveta da ulažu u ove dragulje, a njihovim vlasnicima pružaju jedan poseban osećaj.
"Vožnja fićom je jedan poseban doživljaj. Auto je vrlo mali, vozač i suvozač se u toku vožnje se non stop dodiruju i ja se neki put šalim i kažem da je fića idealan za 2 grupe ljudi. Za zaljubljene i posvađane", kaže Zoran Janković, iz Auto-moto kluba Panonija....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.