Međunarodni kongres Agroteh do 18. oktobra u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2024, 22:58

Međunarodni kongres Agroteh do 18. oktobra u Novom Sadu

Na večeri koju je za goste Međunarodnog kongresa Agroteh, organizovao novosadski Institut za prehrambene tehnologije, predstavili su se domaći proizvođači mesa, sira, hleba, vina, rakije i domaćih kolača.
U zgradi Rektorata, gde je organizovana svojevrsna izložba domaće hrane, stranci su imali priliku da probaju naša najukusnija jela od 40 proizvođača.
Na meniju između ostalog bili su specijaliteti od svežeg i kiselog futoškog kupusa, proizvodi od ariljske maline, rakija šljivovica, novosadska crna čokolada, mesni i mlečni proizvodi, med , sirevi‚ kao i domaća vina.
Institut za prehrambene tehnologije dodelio je na svečanoj večeri proizvođačima i sertifikate kojim su potvrdili...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.