Novosađanin uhapšen zbog marihuane u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2024, 13:27

Novosađanin uhapšen zbog marihuane u Sremskoj Mitrovici

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su A. N. (39), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa njegovog stana u Novom Sadu, policija je pronašla 200 grama biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, digitalnu vagicu, kao i veću sumu dinarskog i deviznog novca za koji se sumnja da potiče od prodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << opojnih droga.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku je, uz krivičnu prijavu, priveden tužilaštvu.

Rešenjem sudije za prethodni postupak, A. N. je određen pritvor do 30 dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog držanja narkotika

Izvor: JUGpress.com, 08.Jul.2024

LESKOVAC..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su B. S. (1973)..iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo..neovlašćeno držanje opojnih droga...Policija je kod osumnjičenog, na ulici, pronašla dve kesice sa oko 46 grama..heroina i oko 113...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.