Pre podne sunčano, popodne umereno oblačno i uglavnom suvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2024, 00:35

Pre podne sunčano, popodne umereno oblačno i uglavnom suvo

U Srbiji će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u prvom delu dana u većini mesta biti pretežno sunčano, a posle podne malo do umereno oblačno, ali će se zadržati uglavnom suvo i veoma toplo vreme.

Izolovana pojava kratkotrajne kiše ili pljuska sa grmljavinom ujutro i pre podne moguća je na severu i istoku Vojvodine, a posle podne tek ponegde u planinskim predelima.

Vetar slab, promenljiv, u Vojvodini slab do umeren, zapadni, tokom dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u kratkotrajnom pojačanju.

Najniža temperatura od 14 do 22, najviša od 31 do 35 stepeni Celzijusa.

U Srbiji od ponedeljka do petka promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali nestabilnije vreme, pa se ponovo očekuju lokalni pljuskovi i grmljavine.

Od utorka manji pad temperatura, prvo na severu i zapadu Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRUGOG DANA VIKENDA OČEKUJE NAS PRAVI PAKAO! Temperatura danas i do 35 stepeni, pojedine delove očekuju pljuskovi sa grmljavinom - Lekari UPOZORAVAJU na posledice

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2024

Danas pretežno sunčano uz vrućinu. Ipak, ujutru je na severu Vojvodine moguća ređa pojava kratkotrajne kiše. Krajem dana se očekuje razvoj oblaka koji dolaze sa jugozapada uz manju šansu za lokalne pljuskove uveče i u noći ka ponedeljku na zapadu i severu Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.