Prva Fijakerijada u Putincima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2024, 16:43

Prva Fijakerijada u Putincima

Članovi Konjičkog kluba “Kaprijola” organizovali su prvu Fijakerijadu u Putincima. Takmičari u preciznom upravljanju dvoprezima i četvoroprezima pristigli su iz različitih delova Srbije.  
Učesnici su pristigli  ne samo iz Srema i Vojvodine, već i cele Srbije sa namerom da sa svojim konjima ostvare što bolji rezultat.
Konjički klub Kapriola osnovan je prošle godine, a već u ovoj godini je uspeo u nameri da vrati Fijakerijadu u Putince nakon nekoliko godina pauze, kaže predsednik kluba Danijel Ivošević.
Putinci već nekoliko godina doživljavaju uspon u kulturno-umetničkom životu, a Fijakerijada može da postane prepoznatljiva manifestacija za selo, ističe Branko Mandić predsednik...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Održana Fijakerijada u Putincima

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Jul.2024

RUMA – Više desetina zaprega i stotine gostiju iz cele zemlje obelezili su današnju Fijakerijadu u Putincima, koju je po prvi put organizovalo Sportsko konjičko udruzenje „Kapriola“. Meštani Putinaca danas slave seosku slavu Svetog arhangela Gavrila, a po tradiciji u sklopu proslave organizuju...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.