Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Jun.2024, 13:33

Salapura: Iz gradskog budžeta do sada izdvojeno 9 miliona dinara za omladinsko preduzetništvo

ZRENJANIN – Gradonačelnik Simo Salapura uručio je danas ugovore korisnicima koji su ostvarili pravo na bespovratna sredstva na osnovu konkursa za ekonomsko osnaživanje mladih na teritoriji grada Zrenjanina. Na ovogodišnji konkurs prijavilo se 33 zainteresovanih, a podržano je 22 preduzetnika, od čega je 13 žena. Prednost u odlučivanju imali su mladi sa sela te je […]
Vest Salapura: Iz gradskog budžeta do sada izdvojeno 9 miliona dinara za omladinsko preduzetništvo objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zrenjaninka Jana Đuranović osvojila zlato na Evropskom kadetskom prvenstvu u Tirani

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Jun.2024

ZRENJANIN – Gradonačelnik Simo Salapura, u svom kabinetu, upriličio je prijem za tekvodistkinju Janu Đuranović i trenera tekvondo kluba Proleter Petra Vidakovića. Povod je nedavno završeno Evropsko klupsko prvenstvo u tekvondou, održano u Tirani, koje  je donelo istorijski uspeh za tekvondo...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Tri miliona dinara za podršku omladinskom preduzetništvu u Zrenjaninu

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jun.2024

U Gradskoj kući u Zrenjaninu danas su uručeni ugovori korisnicima koji su ostvarili pravo na bespovratna sredstva na lokalnom konkursu za ekonomsko osnaživanje mladih sa ukupno tri miliona dinara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.