Seničić: Sistem na graničnom prelazu Evzoni radi, gužve zbog velikog priliva turista

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2024, 13:32

Seničić: Sistem na graničnom prelazu Evzoni radi, gužve zbog velikog priliva turista

Direktor Jute Aleksandar Seničić izjavio je danas da je prema informacijama Grčke nacionalne turističke organizacije koje ima, sistem na graničnom prelazu Evzoni pao na 15 minuta jutros, a da trenutno sve funckioniše normalno, ali da su se gužve stvarale i zbog velikog broja turista.

"Sistem nije radio samo 15 minuta ujutru. Sada nema problema. Čekanje na granicama je zbog ogromnog priliva turista. Prelazak granica je sada u redu", rekao je Seničić za Tanjug.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
On je naveo da je ovu informaciju dobio od Grčke nacionalne turističke organizacije i policije sa graničnog prelaza Evzoni između Grčke i Severne Makedonije.

Kako je rekao Seničić, trenutno se čeka oko sat i po vremena.

Prethodno su turisti iz Srbije na Fejsbuk grupi "Grčka info" naveli da se graničnom prelazu Evzoni čeka tri i po sata, a da ništa bolja situacija nije ni na alternativnom prelazu Dorjan, gde se čeka sat vremena manje, objavili su pojedini mediji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

REŠEN PROBLEM NA EVZONIJU Oglasio se Seničić: Ovo je razlog OGROMNIH GUŽVI, evo koliko se trenutno čeka na ulazu u Grčku

Izvor: Blic, 21.Jul.2024

Direktor Jute Aleksandar Seničić izjavio je danas da je prema informacijama Grčke nacionalne turističke organizacije koje ima, sistem na graničnom prelazu Evzoni pao na 15 minuta jutros, a da trenutno sve funkcioniše normalno, ali da su se gužve stvarale i zbog velikog broja turista.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.