Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Jul.2024, 09:32

Starović će odati počast na ceremoniji obeležavanja 82. godišnjice Bitke na Kozari

BEOGRAD – Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i predsednik Odbora za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije Nemanja Starović, odaće danas počast i položiti venac na ceremoniji obeležavanja 82. godišnjice od Bitke na Kozari. Ceremoniju zajednički organizuju Odbori za negovanje tradicije oslobodilačkih ratova Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Srpske, saopštilo je Ministarstvo […]
Vest Starović će odati počast na ceremoniji obeležavanja 82. godišnjice Bitke na Kozari objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Starović: Republike Srpske će biti dok je sveta i veka

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2024

PRIJEDOR - Ministar Srbije za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović izjavio je danas na Mrakovici, na obilježavanju 82. godišnjice bitke na Kozari, da će Republike Srpske biti dok je svijeta i vijeka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Starović položio venac na ceremoniji obeležavanja 82. godišnjice Bitke na Kozari

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Jul.2024

PRIJEDOR – Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović odao je počast i položio venac na ceremoniji 82. godišnjice od Bitke na Kozari, koju zajednički obeležavaju vlade Srbije i Srpske i poručio da je reč Kozara sinonim za bezuslovnu i beskompromisnu želju...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.