Trio iz Državnog posla na sebi svojstven način pozvao na EXIT!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2024, 14:49

Trio iz "Državnog posla" na sebi svojstven način pozvao na EXIT!

Odbrojavanje je počelo! Manje od nedelju dana deli nas od muzičke bajke na Petrovaradinskoj tvrđavi i početka ovogodišnjeg EXIT festivala. Najveće zvezde različitih muzičkih žanrova sjatiće se u Novi Sad, a među onima koji će uživati u njihovoj muzici biće i legendarni trio iz „Državnog posla”!
Čvarkov, Torbica i Boškić redovni su posetioci Exita. Iz godine u godinu oni, kao i Dimitrije, Nikola i Dejan koji stoje iza ovih likova, obilaze gotovo sve bine na Petrovaradinskoj tvrđavi i uživaju u najrazličitijim muzičkim pravcima. U susret predstojećem Exitu, otkrili su koja imena iz ovogodišnjeg lineup-a ih najviše privlače i pozvali sve da im se pridruže na najluđoj petodnevnoj žurci.
...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Finalno odbrojavanje je počelo – na manje od nedelju dana do EXIT festivala, izdvajamo top 10 atrakcija koje ne smete propustiti!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2024

Finalno odbrojavanje do početka Exita je u punom jeku! Za samo šest dana, od 10. do 14. jula, jedinstveno zvezdano pleme okuplja se na Petrovaradinskoj tvrđavi, a sa uzbuđenjem se iščekuju nastupi nekih od najvećih svetskih zvezda iz široke i šarene žanrovske lepeze koju ovogodišnje izdanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Trio iz "Državnog posla" na sebi svojstven način pozvao na EXIT

Izvor: Radio 021, 05.Jul.2024, 07:21

Manje od nedelju dana deli nas od muzičke bajke na Petrovaradinskoj tvrđavi i početka ovogodišnjeg EXIT festivala.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.