Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Jul.2024, 13:27

Tužilaštvo zatražilo pritvor osumnjičenog za polno uznemiravanje maloletnica na Štrandu i Spensu

NOVI SAD – Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu saslušalo je danas I.M. (41) iz Beograda, koji je bio zadržan po nalogu ovog Tužilaštva u trajanju od 48 sati zbog osnova sumnje da je izvršio dva krivična dela navođenje deteta na prisustvovanje polnim radnjama na Štrandu i Spensu. Osnovnom sudu u Novom Sadu podnet predlog […]
Vest Tužilaštvo zatražilo pritvor osumnjičenog za polno uznemiravanje maloletnica na Štrandu i Spensu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

NENADU PAGONISU UKINUT KUĆNI PRITVOR Bivša ga optužila za nasilje, a sad NE SME DA JOJ PRIĐE bliže od 200 metara

Izvor: Blic, 05.Jul.2024

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu podnelo je optužni predlog protiv poznatog kik- boksera Nenada Pagonisa (37), osumnjičenog za nasilje u porodici, a nakon toga je doneto rešenje kojim se okrivljenom ukida mera zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.