Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 02.Jul.2024, 11:12

Vučić: Dobar razgovor sa Gruškom, zahvalnost Rusiji za podršku u UN

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa zamenikom ministra spoljnih poslova Ruske Federacije Aleksandrom Gruškom i istakao da je tom prilikom još jednom izrazio zahvalnot Rusiji na podršci koju je pružila Srbiji po pitanju Rezolucije o Srebrenici u UN. „Izrazio sam i zahvalnost posebno za podršku teritorijalnom identitetu Srbije u skladu sa […]
Vest Vučić: Dobar razgovor sa Gruškom, zahvalnost Rusiji za podršku u UN objavljena je na sajtu Vojvodina uživo....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"HVALA RUSIJI NA PODRŠCI" Predsednik Vučić se sastao sa zamenikom ministra spoljnih poslova Ruske Federacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2024

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa zamenikom ministra spoljnih poslova Ruske Federacije Aleksandrom Gruškom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Gujon odbacuje navode iz izveštaja Državnog revizora

Izvor: Danas, 02.Jul.2024

Nekadašnji direktor Uprave za saradnju sa dijasporom pri Ministarstvu spoljnih poslova Srbije Arno Gujon nazvao je "netačnim" i "ostrašćenim" pisanje Radija Slobodna Evropa (RSE) o isplatama koje je ova Uprava vršila na račune desničarskih nevladinih organizacija.

Nastavak na Danas...

Gašić priredio prijem za polaznike 13. klase Visokih studija bezbednosti

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 02.Jul.2024

SRBIJA – Ministar odbrane u Vladi Republike Srbije Bratislav Gašić priredio je danas u Domu Vojske Srbije prijem za polaznike 13. klase Visokih studija bezbednosti i odbrane. Gašić je tom prilikom uručio polaznicima replike paradnih bodeža u znak sećanja na najviši nivo usavršavanja u Školi...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.