Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Sep.2023, 19:26

Vučić se obraća posle sednice UN: “Jedan smo od retkih naroda koji je smeo da kaže istinu”

SRBIJA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je na 78. zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se nakon završenog govora na sednici GS UN. On je rekao da mu se javljaju iz malih zemalja srećni jer je neko smeo da kaže što svi misle. Vučić je kazao da mu niko nakon govora nije rekao […]
Vest Vučić se obraća posle sednice UN: “Jedan smo od retkih naroda koji je smeo da kaže istinu” objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Vučić nakon govora u UN: Gutereš razume i poštuje poziciju Srbije

Izvor: Danas, 21.Sep.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se medijima nakog svog obraćanja na 78. zasedanju Generlane skupštine Ujedinjenih nacija. Istakao je da da je imao dobar sastanak sa generalnim sekretarom Ujedinjenih nacija Antoniom Guteresom i da ga je upoznao sa situacijom na Kosovu i Metohiji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.