Vučić: Važan sastanak sa Fon der Lajen, Srbija ostaje posvećena evropskom putu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2024, 11:15

Vučić: Važan sastanak sa Fon der Lajen, Srbija ostaje posvećena evropskom putu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, izjavio je da je sastanak u Briselu koji je za lidere sa Zapadnog Balkana danas organizovala predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen važan i da će se razgovarati, prvenstveno, o evropskom Planu rasta sa Zapadni Balkan i istakao da Srbija ostaje posvećena evropskom putu i unutrašnjim reformama.
Vučić je naveo da će se tokom radnog ručka razgovarati i o sprovođenju pojedinačnih reformskih agendi, planovima nove Komisije kada je u pitanju proces proširenja, kao i o ukupnoj situaciji u regionu.
"Naša zemlja ostaje posvećena svom evropskom putu i unutrašnjim reformama u cilju pridruživanja EU, ali na prvom mestu važan nam je bolji život naših građana,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ U BRISELU: Predsednik Srbije učestvuje na radnom ručku za lidere Zapadnog Balkana

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2024, 11:21

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Brisel, gde će danas učestvovati na radnom ručku koji za lidere sa Zapadnog Balkana organizuje predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vučić: Važan sastanak u Briselu, nastavićemo da insistiramo na konkretnim koracima približavanja EU

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Sep.2024, 13:56

BRISEL – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić učestvuje na radnom ručku koji za lidere sa Zapadnog Balkana organizuje predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen. „Važan sastanak u Briselu, na poziv predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen, na kome ćemo razgovarati,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.