Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Jul.2024, 13:55

Vučić sutra na svečanosti povodom inauguracije novih proizvodnih linija u Stelantisu

BEOGRAD – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra svečanosti povodom inauguracije novih proizvodnih linija za buduću proizvodnju električnih vozila u modernizovanoj fabrici Stellantis u Kragujevcu, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike. Svečanost će početi u 16.00 časova, navedeno je u saopštenju. Pročitajte još:
Vest Vučić sutra na svečanosti povodom inauguracije novih proizvodnih linija u Stelantisu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Ne kupujte od drugih, već ono što je proizvedeno u Kragujevcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2024, 05:59

Svečanost povodom početka proizvodnje električne "grande pande" u "Fijatovoj" fabrici, održana je u Kragujevcu uz prisustvo predsednika Aleksandra Vučića, članova Vlade, najviših predstavnika "Stelantisa", uključujući izvršnog direktora Karlosa Tavaresa. Vučić je istakao da je danas veliki...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vučić danas u Kragujevcu na svečanoj inauguraciji novih proizvodnih linija, uveče vatromet

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 22.Jul.2024

BEOGRAD/KRAGUJEVAC – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas svečanosti povodom inauguracije novih proizvodnih linija za buduću proizvodnju električnih vozila u modernizovanoj fabrici Stellantis u Kragujevcu. Svečanost će početi u 16.00 časova, a uveče će u Kragujevcu tim...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.