Dvoje povređenih u sudaru voza i kombija, muškarac u UKC Niš primljen bez svesti

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jun.2024, 13:01

Dvoje povređenih u sudaru voza i kombija, muškarac u UKC Niš primljen bez svesti

U sudaru teretnog voza kompanije Srbija Kargo i kombija koji se desio jutros oko 6 sati na pružnom prelazu kod Vladičinog Hana, dvoje putnika iz kombija povređeni su i nalaze se u niškom Kliničkom centru.

Prema prvim informacijama muškarac koji je upravljao kombijem teže je povređen, dok je žena koja je bila na suvozačevom mestu zadobila lakše povrede.

Oni su iz Zdravstvenog centra Vranja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prebačeni u Klinički centar Niš odakle kažu da je muškarac primnjen bez svesti i sa neurohirurškim i povredama grudnog koša.

Primnjen u jedinicu intezivnog lečenja Klinike za anesteziju. Ženska osoba na prijemu svesna, stabilnih vitalnih parametara, na dijagnostici po trauma protokolu je - saopštili su iz UKC-a.

Kompanija Srbija Kargo, kako prenose mediji, saopštila je da je voz saobraćao na relaciji Subotica – Preševo i u svom sastavu imao 19 vagona, a da je usled neblagovremenog zaustavljanja ispred putnog prelaza došlo do naleta teretnog voza na putnički kombi.

Daljom istragom biće utvrđeni svi detalji, a iz Srbija Kargo još jednom su apelovali na sve učesnike u saobraćaju da poštuju propise i saobraćajnu signalizaciju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.