Izvor: JUGpress.com, 18.Jun.2024, 23:01

Ekološki ustanak: JKP ,,Komrad” konačno ,,proradio”

VRANJE

Iz Ekološkog ustanka Vranje saopštili su da je nakon više prijava od jeseni 2023. godine konačno ,,proradio” JKP ,,Komrad”. Na svojoj Fejsbuk stranici ,,Komrad” je objavio fotografije uz opis ,,Sakupljanje životinjskih kostiju sa lokacija Markovo Kale i Babina Dolina.

Kako navode iz Ekološkog ustanka čišćenje ovih lokacija je odlagano iz ,,raznih razloga”: zbog bezbednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << radnika, nepostojanja naloga od Gradskog veća, nepristupačansti terena, nedostka ruke na mašini da izvuče otpad i sl.

,,Najpre su pokušali da sve zabašure posipanjem zemljišta preko raznovrsnog otpada među kojem su se nalazile kosti i leševi životinja. Odmah su upozoreni da to nije rešenje i da problemi ne mogu da se zatrpaju zemljom i da nestanu. Inspektor zoohigijene je podneo prekršajne prijave protiv JKP Komrad i odgovornog lica Zorana Dimitrijevića zbog nepostupanja prema naloženim merama. Pohvaljujemo javno rad inspektora i što je postupao u skladu sa zakonom i ovlašćenjima koje ima. Jedino brinemo da inspektor ne dobije neke sankcije od načelnika Odeljenja za inspekcijske poslove zato što se meša u svoj posao”, rekli su iz Ekološkog ustanka. (kraj)DC/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.