Izvor: JUGpress.com, 02.Jul.2024, 22:44

Grad Vranje za Akcioni plan za mlade u 2024. godini izdvaja 1.200.000 dinara

VRANJE

Gradsko veće grada Vranja raspisalo je Javni poziv za finansiranje ili sufinansiranje programa i projekata za sprovođenje Akcionog plana za mlade u 2024. godini. Za projekte izdvojena su sredstva iz budžeta grada Vranja od 1.200.000 dinara, saopštila je Služba za odnose sa javnošću Grada Vranja.

Pod programima i projektima za realizaciju Akcionog plana za mlade smatraju se programi i projekti >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za sledeće oblasti omladinske politike: zapošljivost i samozapošljivost mladih (Razvijanje preduzetničkog duha); aktivizam i volonterizam; kreiranje kulturnih sadržaja; informisanje mladih; zaštita životne sredine; promocija zdravih i bezbednih stilova života; promocija omladinskog rada; unapređenje provođenja slobodnog vremena mladih.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja konkursa, zaključno sa 17. julom. Period za realizaciju projekata je do 15. decembra ove godine. (kra) DC/SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.