Izvor: JUGpress.com, 12.Jul.2024, 21:02

Likovna kolonija od 15.jula u Vranju

VRANJE

Međunarodna sedmodnevna Likovna kolonija „Vranje 2024“ biće otvorena u Likovnoj radionici JU Narodnog univerziteta Vranje u ponedeljak, 15. jula, u 12 časova.

Umetnici različitih stilskih opredeljenja iz Rusije, Bugarske, Slovenije, Grčke, Rumunije i Srbije okupiće se u Vranju kako bi stvarali i razmenili iskustva tokom Kolonije, koja traje do 21. jula.

Kolonija je otvorena za sve >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << građane i ljubitelje likovne umetnosti, koji će moći da prate rad i stvaranje umetnika.

Planirane aktivnosti uključuju obilazak kulturno-istorijskih znamenitosti Vranja, prijem kod gradonačelnika, posetu manastiru Prohor Pčinjski i Muzeju.

Nakon završetka Likovne kolonije, početkom septembra, biće otvorena izložba likovnih radova učesnika Kolonije.

JU Narodni univerzitet Vranje i Grad Vranje pozivaju sve zainteresovane građane da učestvuju i podrže ovu značajnu kulturnu manifestaciju.(kraj) DC/MS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.