Izvor: JUGpress.com, 19.Jul.2024, 23:26

Međunarodni festival „Zlatni puž 2024“ u avgustu

VRANJE

Međunarodni festival animiranog filma „Zlatni puž 2024“ biće održan od 5. do 11. avgusta u Vranju, saopštila je Služba za odnose sa javnošću grada Vranja.

Tri voditelja animatora formiraće grupe od 8-10 dece, koja će tokom trajanja radionice napraviti po jedan animirani film. Pored toga, jedan voditelj će sa grupom dece raditi na dokumentarnom filmu o „Zlatnom pužu“.

Ovogodišnji voditelji grupa dolaze iz Belgije, Švajcarske >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i Egipta, dok će dokumentarni film biti realizovan pod vođstvom reditelja i scenariste Ivana Mandića iz Beograda.

Cilj festivala je da nove generacije nauče da rade i angažuju se, pružajući im priliku da budu deo najvažnijih segmenata manifestacije.

Organizator festivala je Javna ustanova Škola animiranog filma, uz podršku grada Vranja i Ministarstva kulture Republike Srbije.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.