Izvor: JUGpress.com, 22.Okt.2024, 22:30

Nikolić donirao 20.000 evra za aparat u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu

VRANJE-NIŠ
Humanitarci Marko Nikolić iz Vranja i Balša Zajić iz Podgorice prikupili su 20.000 evra u akciji „Za naša male heroje“ i donirali ih Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR) za nabavku aparata namenjenog Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu, koji će se koristiti u lečenju dece obolele od raka.
„Dobri moji, mnogo toga smo uradili za sve ove godine. Do sada smo sakupili preko 200.000 evra za bolesnu decu. Zatim zbrinuli mnoge siromašne porodice. Poslednje što smo uradili je to da smo sakupili 20.000 evra za decu obolelu od raka. Dug je put pred nama. Planiram nove sportsko-humanitarne poduhvate...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.