Izvor: RTS, 30.Maj.2024, 16:14

Одређен притвор за осумњиченог да је ранио девојчицу из ваздушне пушке

Први основни суд у Београду одредио је до 30 дана притвор С.Х. (53) осумњиченом да је из ваздушне пушке ранио 15-годишњу девојчицу у парку Калемегдан.
Притвор му је одређен да не би утицао на сведоке, односно малолетну оштећену, речено је у том суду. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Он је осумњичен за кривично дело изазивање опште опасности. На саслушању је осумњичени делимично признао извршење кривичног дела.
Сумња се да је С.Х. док се налазио у свом стану испалио један пројектил из ваздушне пушке "ФX" калибар 5,5 мм у правцу ка парку Калемегдан погодивши девојчицу. Она је задобила устрелну рану потколенице.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.